Skip to content

Indy 500 | Toronto | Laguna Seca

INDYCAR 2020 LIVE

De officiella Felix-resorna
Träffa Felix på plats

 

 

Häng med in i depån - upplev IndyCar fullt ut

Årets officiella Felix-resor går till tre olika IndyCar-race av vitt skild karaktär: Indy 500, Honda Indy Toronto och Laguna Seca. En oval, ett stadsrace och en traditionell bana, samtliga noggrant utvalda med erfarenhet från 2019 i bagaget. Oavsett vilket lopp du väljer att besöka får du alltid en exklusiv inblick i IndyCar-serien, och ett personligt möte med Felix.

Du kan läsa mer om respektive race här nedan.

Syns vi i depån? Din resa startar här. 

OBS: På grund av coronaviruset har stora delar av IndyCar-säsongen 2020 kastats om. Därför utgår alla årets resor.

Vid frågor, vänligen kontakta We Brand, You Play på hello@webrandyouplay.com eller telefon 072-743 42 63.

 

Ladies and gentlemen, start your engines!

I samarbete med

Officiella Felix-resor 2020

Indy 500

OBS: UTGÅR
20-24 augusti

Indianapolis, USA


Den 23 augusti står Felix på startlinjen i världens största race: Indy 500. Hjul mot hjul i 380 km/h ska han göra upp med 32 andra segerhungriga konkurrenter – bland andra fjolårssegraren Simon Pagenaud och F1-stjärnan Fernando Alonso – i ”The Greatest Spectacle in Racing”. Runt 400 000 människor kommer att vara på plats för att bevittna det största idrottsevenemanget i världen. Blir du en av dem?

Honda Indy Toronto

OBS: UTGÅR
8-12 juli

Toronto, Kanada


Den enda deltävlingen utanför USA körs i kanadensiska Toronto – mitt i stan. I detta spektakulära gatlopp kommer du tätt inpå bilarna, som passerar bara några meter bort, och får följa Felix jakt mot pallen på hans egen favorittyp av bana. Den gemytliga stämningen i centrala Toronto, och den kanadensiska gästfriheten, gör det här till ett av säsongens mest populära race.

Laguna Seca

OBS: UTGÅR
17-20 september

Monterey, Kalifornien, USA


Laguna Seca är klassisk amerikansk racingmark. Se Felix och de andra i det dramatiska fallet nerför Korkskruven, och dra nytta av den kuperade terrängen för en svårslagen vy över stora delar av banan. I år körs dessutom två race under helgen; en i det här sammanhanget positiv effekt av de omkastningar som coronakrisen medfört. 

Officiella Felix-resor 2020